IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайгър Уудс в болница след ужасяваща катастрофа

24 февруари 2021 15 00

Според разследващите, голфърът е карал с превишена скорост

Снимка: БГНЕС

Тайгър Уудс беше откаран в болница, след като катастрофира в Лос Анджелис на 23 февруари.

Около 7:12 часа сутринта местно време полицията се е отзовала на сигнал за преобърнат автомобил на границата между Ролинг Хилс Естейтс и Ранчо Палос Вердес. Според властите, колата е пътувала към булевард Hawthorne, когато е катастрофирала и по нея са нанесени сериозни щети.

Малко по-късно се установява, че шофьорът е Тайгър Уудс. Първоначално беше съобщено, че е трябвало да бъдат използвани специални клещи, с които да се отворят вратите. Веднага след това той е закаран в най-близката болница в Лос Анджелис. По-късно стана ясно, че голфърът всъщност е изваден през прозореца на колата и е бил в съзнание през цялото време.

Тайгър Уудс

Снимка: БГНЕС

„Тази сутрин Тайгър Уудс катастрофира в Калифорния, като получи няколко сериозни травми по крака. В момента е в операция, а ние благодарим за подкрепата и вниманието, което получаваме“, написа в официално съобщение агентът на Уудс. Той помоли феновете и пресата да оставят семейството на звездата на мира в този тежък момент.

Според Golf Digest, Уудс е бил в Калифорния заради снимки за предаване по телевизия GOLFTV. Голфърът публикува няколко снимки в социалните мрежи само дни преди инцидента. Много звезди изразиха подкрепа към семейството на звездата, включително Дуейн Уейд, Джейда Пинкет Смит и Дейвид Спейд.

ОТ Golf Digest допълват, че Тайгър не е играл голф, защото графикът му е бил стриктно направен и нямало време за нищо извън него. Списанието казва, че той е бил в добро настроение, но не се е появил на игрището за втория ден от снимки, който е бил насрочен за 22 февруари. През януари Уудс обяви, че е претърпял процедура, която да премахне фрагмент, притискащ гръбнака. „Нямам търпение отново да започна да тренирам“, написа тогава той в социалните мрежи.

Тайгър Уудс

Снимка: БГНЕС

Няколко часа след като новината за катастрофата обиколи света, бяха разкрити нови данни от разследването. На пресконференция на полицията шерифът на Лос Анджелис заяви, че Уудс най-вероятно е карал с много по-висока скорост от нормалното по път, на който често се случват инциденти. Шерифът допълва, че голфърът е бил в съзнание и дори е говорил с парамедиците, които пристигнали на място.

Засега няма доказателства, че Тайгър е бил с колан по време на катастрофата и дали това е причината на нараняванията, които е получил. Казва се също така, че в кръвта му не е открито наличие на алкохол или наркотици.

Тайгър Уудс

Снимка: БГНЕС

Добрата новина е, че Уудс в момента е буден, говори и се възстановява в болницата. „Благодарим на прекрасните доктори и целия екип на болницата, на полицейското управление и на пожарната. Вашата подкрепа и работа са невероятни“, се казва в официално съобщение от семейството на Тайгър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари