IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След пластична операция Дженифър Лав Хюит е неузнаваема

26 февруари 2021 10 30

Актрисата е оперирала носа си и е променила цялото си излъчване

БГНЕС

Дженифър Лав Хюит е станала абсолютно неузнаваема, след като миналата година се е подложила на пластична операция с корекция на носа. Звездата от филма „Знам какво направи миналото лято“ и сериала „Шепот от отвъдното“ е успяла да промени драстично визията си в годината на световна пандемия, като снимките ѝ в социалните мрежи от ноември 2020 година, разкриват нейната трансформация.

Брюнетката, която навърши 42 години на 21 февруари, беше една от най-популярните холивудски сладурани в края на 90-те и началото на 2000 г. Тя участва в много романтични комедии и сериали и като цяло винаги е била любимка на феновете.

Днес обаче няма да я познаете, ако сте минали покрай нея на улицата. Тя е наддала през годините и бледото ѝ лице също допринася за променения ѝ вид.

Дженифър, която живее в Лос Анджелис със съпруга си – шотландския актьор Рос МакКал и двете им деца – дъщеря Отъм и син Атикус, наскоро коментира локдауна в САЩ, качвайки снимка в Instagram:
Днес си дадох време на слънце. Витамин D. Хубава музика. Децата ми се смеят и просто е време да не правят нищо. Оставих сърцето ми да изпраща молитви и добри мисли към болните и на невероятните хора на първа линия“, написа тя.

Последователите ѝ обаче не вникнаха кой знае колко в нейните думи, а по-скоро започнаха да коментират факта, че ако я срещнат на улицата, ще я подминат, защото тя не прилича на себе си.

През годините, родената в Тексас Дженифър, е предизвиквала неколкократно слуховете, че се е подлагала на ринопластика, гръдни импланти и липосукция. Въпреки това, носителката на наградата People’s Choice никога не си е признавала да е лягала под ножа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари