IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари с първа публична изява след новината за бебето

26 февруари 2021 10 40

Във Великобритания оцениха роклята ѝ като излишно скъпа

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и Хари се появиха в кратко 20-секундно видео, което обявява новия подкаст на Archewell Audio. Това е първата им публична изява след обявяването на бременността и окончателното им решение да не са част от задачите на членовете на кралското семейство.

Видеото е заснето в къщата на 36-годишния херцог и 39-годишната херцогиня на Съсекс в Санта Барбара, а как изглежда бременната Меган?

За публична изява тя избра ретро коктейлна рокля с разрошен подгъв и принт на цитрусови плодове на корсажа и полата от марката Oscar de la Renta. Цената на облеклото е 2600 лири стерлинги.

Феновете на кралското семейство не оцениха този образ на херцогинята в истинската му стойност, като се има предвид, че роклята е твърде скъпа и публичното хвалене с богатството им (особено в трудни времена за британската монархия) не си заслужава.

Отбелязва се също така, че по време на първата бременност за тоалетите на Меган са похарчени около половин милион лири стерлинги от държавната хазна.

„Създадохме Archewell Audio, за да можете да чувате историите и гласовете на хора, които искат да бъдат чути“, каза Меган Маркъл в новото видео.

„Това е опит да се създаде общност, в която можете да споделите нещо, което ще насърчи всички останали да споделят своите слабости и страхове в това безопасно пространство“, добави принц Хари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари