IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Второ бебе за принц Хари и Меган Маркъл, а как ще се казва?

17 февруари 2021 09 00

Започнаха залозите...

Снимка: БГНЕС

Тези дни херцозите на Съсекс споделиха прекрасна новина. Те се готвят да станат родители за втори път. Все още съпрузите не разкриват пола на бебето, така че феновете им вече правят залози. Британските букмейкъри заявиха, че все още няма фаворити по този въпрос, но що се отнася до имената, феновете на принц Хари и Меган Маркъл са по-конкретни: в момента Алфи и Александра са лидерите.

Херцозите кръстиха първото си дете Арчи, което много изненада обществеността, така че този път, както се смята в социалните мрежи, съпрузите ще изберат по-традиционно име и най-вероятно ще отдадат почит на кралското семейство.

Елизабет и Филип, както и Чарлз и Даяна са сред топимената за букмейкърите. Възможно е Меган да иска да кръсти детето на родителите си – Дория и Томас, въпреки че, бившата актриса сега има много напрегнати отношения с баща си.

Преди няколко месеца Меган Маркъл откровено призна, че е загубила детето си през лятото. Източник на US Weekly отбеляза, че херцогинята вече се чувства страхотно, „тя е щастлива и здрава“. Отбелязва се, че бебето ще се роди в края на пролетта.

„Меган се справя отлично, тя е щастлива и здрава. Меган и Хари са доволни, че Арчи ще има брат или сестра. Те мечтаеха за по-голямо семейство“, заяви източникът пред US Weekly.

Освен това той посочи приблизителната дата на раждане на бебето. „Те с нетърпение очакват бебето да се роди. Бебето трябва да се роди в края на пролетта“, каза той. Според него херцогът на Съсекс сега е обзет от чувство на гордост и радост. Не може да сдържи емоциите си, когато говори за това.

Двойката планира да отгледа двете си деца без помощта на детегледачки. Когато усетят, че им идва в повече, на гости идва майката на Меган, Дория Рагланд. Тя е вдъхновена от факта, че е баба и обича да гледа Арчи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

питанката ( преди 3 години )
Лицемери!!! Нали уж избягаха заради медийното внимание, а сега за щяло и нещяло се "блещят" по всички сайтове и медии. Много тъпо!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
с.т. ( преди 3 години )
Тъй като Арчи беше кръстен на любимото куче на Маркъл, следващото дете е хубаво да се кръсти на любимата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар