IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън – за трети път с един тоалет

2 март 2021 16 30

Херцогинята на Кеймбридж не за първи път носи вече видяна дреха

Снимка: БГНЕС

На 27 февруари херцогът и херцогинята на Кеймбридж се появиха във видеовръзка с британски семейства, които са в уязвимо положение поради пандемията. За онлайн срещата съпрузите избраха официален външен вид. 39-годишната Кейт Мидълтън, както се оказа по-късно, облече сако, в което за пръв път се появи публично преди пет години.

През 2016 г. принц Уилям и съпругата му отлетяха на официално посещение в Канада – тогава за публичната си поява Кейт за първи път избра яке от марката Smythe за 530 лири.

По-късно тя бе със същия тоалет в командировка в Кипър през 2018 г. Заслужава да се отбележи, че изобретателната Мидълтън всеки път променяше малко сакото, комбинирайки го с различни аксесоари.

Известната стилистка Рошел Уайт заяви пред Daily Mail, че за трети път херцогинята е променила значително горното си облекло. Но сега нейният стил е станал по-строг и делови, защото по време на пандемията хората искат да видят Кейт „уважавана“.

„Това може да е смесица от желание да бъдеш по-зрял, но в същото време да бъдеш себе си. Кейт се фокусира не само върху думите си, но и върху външния си вид, защото знае, че пресата следи нейните изяви, каза Рошал. – Херцогинята иска да бъде запомнена с делата си. Тя не иска да се фокусира върху дрехите си, когато разговаря с хора.“, коментира специалистът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари