fallback

Симона Загорова се прибра с бебето у дома

05 March 2021 10:40

Показа малката Галина и букетите, които е получила

„Честита баба Марта! Бъдете румени, червени, здрави и засмени!“. Това написа Симона Загорова в Instagram, разкривайки на своите последователи, че вече е у дома с бебето.

Младата майка и дъщеричката ѝ Галина бяха изписани от болница „Шейново“ на втори март, като гордият татко, Глория, майка и и други роднини, бяха дошли специално пред входа, за да ги посрещнат и да се снимат за спомен.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ? ?????? ???????? ? (@simonazagorova21)

„Благодарим на всички от сърце за невероятните пожелания и поздрави по случай раждането на нашата дъщеря! Както и за красивите цветя, бонбони, подаръци от всички близки и приятели!“, написа още Симона в социалната мрежа, показвайки подаръците.

На кадрите, споделени от дъщерята на Глория, която вече е баба, се вижда малката ръчичка на бебето, която Загорова държи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ? ?????? ???????? ? (@simonazagorova21)

Припомняме, че Симона стана майка вечерта на 25 февруари. „Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100 г, големината ѝ е 50 см и се казва Галина! Добре дошла, съкровище!“, сподели тогава тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ? ?????? ???????? ? (@simonazagorova21)

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
бебе дъщеря Глория Симона Загорова Галина
1 коментара
fallback