IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел финализира развода си

5 март 2021 17 40

Две години след раздялата със Саймън Конеки, тя вече е свободна

БГНЕС

Адел финализира развода си. Според US Weekly, две години след раздялата си със Саймън Конеки, тя може да обяви официално, че е свободна, след като съдията по тяхното дело е подписал споразумението.

Според източници, близки до съда, бившите съпрузи са си поделили сумата от 140 милиона британски лири, която натрупали по време на техния семеен живот.

Още през февруари Адел и Саймън са се договорили за „съдебен пакет“, чрез който да определят "правата върху общностното имущество и дълговете си чрез посредничество“.

По данни на The Sun, двамата сами са се представлявали в съда, като преди това певицата се е обърнала към опитни адвокати, които да ѝ помогнат за условията по развода. Стигайки до споразумението, те използвали правни медиатори, за да уточнят части от него.

Общото имущество на певицата и бившия ѝ съпруг възлиза на 34,7 милиона паунда. Както стана ясно още след раздялата им, двамата искат съвместно попечителство над осемгодишния си син Анджело.

Нова страница с рапъра Скепта

След като сложи край на връзката си със Саймън Конеки, Адел изчезна за известно време от общественото пространство и спря да издава нова музика. После се завърна тотално променена – свалила 45 килограма и изглеждаща зашеметяващо.

Малко след като всички медии писаха за режима, с който певицата постигна толкова добри резултати, се заговори, че тя отново е влюбена. Според близки до нея, тя прекарва доста време с рапъра Скепта, с когото излиза в момента.

В началото на октомври миналата година Адел похарчи близо 16 000 британски лири за подарък на изпълнителя. Тогава той се появи с масивна златна верижка на врата.

Певицата, която в момента подготвя новия си албум, за да се завърне отново на сцената, все още не е потвърдила, че има ново гадже, но според медиите на Острова, нещата между нея и Скепта са сериозни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари