IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел и единственото нещо, за което няма да пее в новия си албум

6 февруари 2021 15 00

Тя е взела това решение в знак на уважение

Снимка: Getty

Адел успя да се издигне до световна слава благодарение на тъжните си песни за раздяла и неосъществена любов. Тя често използваше провалените си връзки като вдъхновение за албумите си, които веднага се изстрелваха до върха на всички музикални класации, а концертите ѝ се разпродаваха за минути.

Изпълнителката все пак намери любовта в лицето на Саймън Конецки и това веднага си пролича в песните ѝ. Тя започна леко да променя стила, като залагаше на малко по-танцувални ритми, които в същото време чудесно си пасваха със силния ѝ глас. Адел и Конецки се женят през 2016 година, като двамата имат и син Анджело. И точно когато всеки си мислеше, че певицата е намерила щастието, тя започна развод със съпруга си през 2019 година.

Бракоразводното дело все още върви, но едно е ясно – Адел няма да включва проблемите си в брака в следващия албум. Според информация на вестник Sun, изпълнителката е постигнала споразумение с Конецки да не възпява нищо от личния им живот, включително и раздялата. Другото, което двойката е постигнала, е разделянето на 140 млн. паунда.

„Разбитото сърце на Адел ѝ помогна да постигне огромни успехи през годините, но тази раздяла е различна“, казва източник пред Sun. Той добавя, че решението е взето като предпазна мярка за Анджело, който да не попада в светлината на прожекторите още от ранна детска възраст. „Новият ѝ албум така или иначе ще има съвсем различно значение, така че не ѝ попречи да се съгласи с условието на Саймън“.

Според източника, това е знак на уважение от страна на Адел, който се е приел доста добре от бившия ѝ съпруг. Дебютният албум на изпълнителката, „19“, я направи звезда и привлече огромна фенска база. Тогава Адел заяви, че бившият ѝ приятел, който е вдъхновил голяма част от песните, е поискал да бъде споменат и да получи част от печалбите.

„Той наистина си мислеше, че има някакво отражение върху процеса на създаване на албума. Единственото, което направи, е да ми помогне да порасна“, каза тогава звездата. Засега не е ясно кога точно ще се появи новият албум на Адел, но преди няколко седмици тя беше забелязана в звукозаписно студио в Лондон, което накара феновете ѝ да започнат да спестяват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари