IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Конкурсът „Мис Вселена“ се завръща на живо през май

9 март 2021 08 30

След като през 2020 година събитието не се проведе

БГНЕС

Световният конкурс за красота „Мис Вселена“ се завръща на живо през май, след като през 2020 година не се състоя, заради пандемията от COVID-19.

„Прекарахме месеци в планиране и подготовка на мерките за безопасност“, каза президентът на „Мис Вселена“. Организаторите обявиха в сряда, че 69-ото състезание за красота се завръща с пряко предаване в неделя, 16 май – година и половина след последното издание на конкурса.

„Събитието ще бъде запомнящо се, специално и изцяло иновативно“, обещава в прессъобщението си президентът на „Мис Вселена“ Паула М. Шугарт. „Очаквам с нетърпение да видя тази работа да бъде осъществена и да коронясаме нова Мис Вселена през май.“

Събитието ще се проведе на живо в хотел и казино Seminole Hard Rock в Холивуд, Флорида.

Правилата за безопасност включват състезателките да седят под карантина след пристигането си, да им се правят чести тестове, да използват маски и да практикуват социално дистанциране.

Организаторите на конкурса също така обмислят „много ограничена аудитория“, въпреки че билети и информация няма да бъдат на разположение до края на март. Тазгодишното шоу ще започне с лично изявление, последвано от сегменти по бански костюми, вечерна рокля и интервюта. „Мис Вселена 2019“ Зозибини Тунзи (която е и „Мис Южна Африка 2019“) ще короняса своята наследница в края на шоуто.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари