IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Бакалова с голяма победа! Взе награда на Critics Choice Awards

8 март 2021 12 00

Българката беше отличена за най-добра актриса в поддържаща роля за „Борат 2“

БГНЕС

Актуалната българска звезда в Холивуд – Мария Бакалова спечели вчера вечерта награда на тазгодишните награди Critics 'Choice Awards (наградите на кинокритиците в САЩ). Мария беше отличена като най-добра актриса в поддържаща роля, а представянето ѝ направи лично Орландо Блум (той представя актрисите, номинирани в категорията). Церемонията по награждаването се проведе онлайн.

За Мария това е наистина голяма победа. Тя впечатли феновете си с истински сладката си и непринудена реч при приемането на статуетката. 24-годишната българска актриса, която изигра ролята на 15-годишната дъщеря на главния герой (Тутар Сагдиев), партнирайки си със Саша Барън Коен, носеше зашеметяваща черна рокля на Prada и искрящи бижута на Lorraine Schwartz, докато радостно реагира на победата си с думите:

„Не мога да повярвам, че това се случва, наистина“, учуди се тя по време на речта си при виртуалното приемане на отличието. „Израснала съм в Бургас, България и наистина ми е трудно да повярвам, че стоя тук – добре де, седя тук – точно сега.“

Тя изказа специална благодарност на Коен, че я е поканил да участва във филма му. „Можете да си мислите, че вече сте готови да уловите своя момент, но не можете да го направите, освен ако не ви се даде шанс“, споделя тя.

„Саша, ти ми даде този шанс. Благодаря ти за непоклатимата подкрепа и за доверието ти към мен. Тази награда е за всяко малко дете“, заключи тя.

„Вашите мечти са осъществими, колкото и огромни да са те. Осмелете се да ги преследвате и ще ги постигнете!“

Водещ на церемонията беше Тай Дигс. Бакалова спечели измежду топактриси като Елън Бърстин, Аманда Сайфрид, Оливия Колман и Глен Клоус.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари