IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Бритни Спиърс иска да стане баща

9 март 2021 10 40

Сам Асгари сподели плановете си в личния живот и кариерата

Снимка: БГНЕС

27-годишният Сам Асгари, подобно на известната си любима Бритни Спиърс, често дава интервюта и има многомилионна публика в Instagram. В неотдавнашен разговор пред Forbes той разказа за бъдещите си планове в кариерата и личния си живот.

„Исках да участвам в телевизионни програми и да се снимам във филми. Не исках да ставам известен като актьор в музикални видеоклипове и правех всичко, за да го избегна. Но благодарение на един от приятелите ми преминах кастинга и получих главната роля във видеото за Slumber Party (клип на Бритни Спиърс)“, Споделя Сам.

Асгари отбеляза, че Бритни лично е избрала снимката му за видеото. Ттой се колебаел дали да участва, но приятелите му го убедили да не пропуска шанса си.

Актьорът и певицата започнаха да се срещат малко след снимките на Slumber Party. Беше през 2016 година. Сега, четири години по-късно, Сам е готов да направи следващата стъпка, като призна, че иска да бъде „млад баща“. „Приоритетите ми в живота са да остана смирен и да разбера откъде съм дошъл и къде отивам. Искам да направя следващата стъпка в кариерата си и също така съм готов да издигна връзката си на следващото ниво. Искам да стана баща. Искам да бъда млад баща “, каза той.

Асгари няма деца до този момент, а половинката му Бритни има двама сина от бившия си съпруг Кевин Федърлайн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари