IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове на Бритни Спиърс пак видяха таен сигнал за помощ в нейна публикация

19 февруари 2021 10 50

Какво се опитва да каже певицата...

Снимка: БГНЕС

Напоследък много се говори около ситуацията, в която се намира Бритни Спиърс, най-вече и покрай документалния филм, който излезе за нея. В него става ясно, че певицата е претърпяла първата си криза с психиката след раздялата с Джъстин Тимбърлейк, който на свой ред ѝ се извини.

Много последователи на движението #FreeBritney вярват, че 39-годишната попзвезда дава тайни знаци чрез публикациите си в Instagram, които понякога изглеждат много загадъчни. Сега Бритни Спиърс се опитва да си върне свободата и да лиши баща си от правомощията на настойник. Джеймс Спиърс контролира живота на дъщеря си повече от 12 години.

Новата публикация на изпълнителката, изобразяваща игра на скрабъл, стана причина за безпокойство. В описанието на снимката Бритни обясни какво се случва на нея: „Можете ли да намерите дума, която всъщност не е дума? Понякога е забавно да измислиш нещо.“

Феновете на Спиърс отговориха на нейния призив: „Любимата ми дума е свобода“, „Тя ни говори чрез код. Нека се захващаме за работа“,„Разбира се, не виждам това като скрита следа от националното ни наследство“,„Готов съм да намеря скрито послание, не се притеснявайте, Бритни“, пишат феновете ѝ.

Певицата никога не отговаря на коментарите на последователите си, но често се появява в социалните мрежи. Например, след излизането на документален филм, посветен на нея, Бритни Спиърс обясни защо е решила да си почине от музикалната кариера. Запознати казват, че звездата отказва да пее, за да не отиват приходите ѝ при нейния баща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари