IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стана ясно къде са подписали тайно Меган и Хари

12 март 2021 10 50

Спори се кое бракосъчетание е законно

БГНЕС

Веднага щом стана ясно, че излиза с Меган Маркъл, връзката на принц Хари стана публична и медиите започнаха да следят всяка тяхна стъпка. Всички очакваха с нетърпение грандиозната им сватба, но дори и не подозираха, че двамата са подписали тайно преди това. Сега те разкриха истината в своето откровено интервю пред Опра Уинфри, за което ще се говори дълго.

Пред тв водещата бившата херцогиня подметна небрежно, че три дни преди церемонията на 19 май 2018 г., тя и синът на принц Чарлз са станали законни съпруг и съпруга. Искали да имат свой момент от бракосъчетанието, който да си остане личен.

„Това никой не го знае. Звъннахме на архиепископа и му казахме: „Сватбата ще бъде спектакъл за целия свят. Но ние искаме да сключим съюз само двамата – за самите нас“, разказа Маркъл.

След като двойката „хвърли бомбата“, много британски медии започнаха да търсят истината за това коя церемония е призната от църквата и е наистина законна – първата или втората, на която бяхме свидетели всички ние.

Меган и

БГНЕС

Оказва се, че частната церемония е била в задния двор на дома им, като единственото лице, което присъствало на нея, е въпросният архиепископ на Кентърбъри, който ги венчал.

Макар и тайното бракосъчетание на Хари и Меган да е направено по сантиментални причини, то е много по-важно за тях двамата. Ето защо днес те държат свидетелството от него в рамка в дома си в Монтесито, Калифорния.

„Прекалено много ли е да поискаме малко снимки от тайната сватба? За един приятел питам“, пише потребител на социалните мрежи. Според някои анализатори, тогава синът на принц Чарлз едва ли е поканил фотограф, защото той много лесно може да продаде кадрите срещу заплащане. Но все пак двамата може да са се щракнали с мобилен телефон и някой ден да решат да покажат снимките на света.

„Сега сме от другата страна – не оцеляваме, а процъфтяваме“, категорична е Меган Маркъл, която най-вероятно след като роди второто си дете, ще се завърне към своята кариера в киното. Тя изтъкна колко ѝ е приятно да има повече лични моменти със съпруга си и малкия Арчи, но за зрителите на CBS даде клип от личния си архив, в който показва колко е пораснал синът ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари