IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Арнолд Шварценегер работил като бодигард на Парис Хилтън

13 март 2021 21 00

„Беше забавно“, спомня си той

Снимка: БГНЕС

Макар да имат известни родители, част от наследниците на звездите работят като най-обикновените хора. Именно за този период от живота си припомни 27-годишният Патрик Шварценегер.

Синът на Арнолд Шварценегер се появи в шоуто на Джими Кимъл и разказа забавна история, която му се случила преди 12 години. Още като тийнейджър актьорът отчаяно искал да печели пари, затова го правел по всякакъв начин. Той си намерил работа в търговския център The Grove в Лос Анджелис и там веднъж трябвало да бъде охранител на... Парис Хилтън.

„Правих всичко там. Работих като камериер, като охрана и отговарях за наемането на помещения. Имам много забавна история за този период. Веднъж трябваше да изпълнявам задълженията на бодигард цяла седмица, въпреки че по това време бях придружаван от охрана, защото баща ми тогава беше губернатор“, разказва Патрик. (Арнолд Шварценегер беше губернатор на Калифорния от 2003 до 2011 г.)

Той припомни, че в този паметен ден се появил на работа с анцуг и слушалки. И тогава шефовете му казват:„ Днес ще бъдеш охрана на Парис Хилтън. Тя иска да отиде в книжарниците в The Grove. Също така планира да раздава автографи.“ Бях като зашеметен: „Добре, познавам Парис“, сподели спомените си Шварценегер-младши.

Очаквано Патрик срещнал звездата в колата. „Отивам и поздравявам Парис, а тя казва:„ Патрик? Шварценегер? Какво правиш тук?“ И аз отговарям: „Аз съм твоят бодигард за целия ден!“ Беше забавно“, обобщи той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари