IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям в отговор на Меган и Хари: В нашето семейство няма расисти

12 март 2021 16 30

Херцогът на Кеймбридж разкри дали е говорил с брат си след интервюто

Снимка: Getty

Принц Уилям изрази мнението си относно хвърлените обвинения от Хари и Меган по време на интервюто им пред Опра Уинфри. В него двамата заявиха, че кралското семейство първоначално е приело Маркъл с отворени обятия, но постепенно отношенията между двете страни са се влошили, защото бившата актриса е станала твърде популярна.

Интервюто, излъчено на 7 март, най-вероятно ще предизвиква дискусии още дълго време, тъй като в него бяха изречени няколко неща, които притесниха публиката. Меган заяви, че Кейт Мидълтън я е разплакала преди сватбата, че част от кралското семейство се е притеснявало колко тъмна ще бъде кожата на Арчи и че им е била отказана каквато и да е било охрана, след като напускат двореца. Въпреки че Хари, Меган и синът им се местят в Канада, която е под шапката на кралицата, те губят своята защита.

Принц Хари пък добави, че баща му – принц Чарлз – отказвал да приема обажданията му, а с брат си Уилям са доста отдалечени. Сега по-големият син на принцеса Даяна коментира казаното и обвиненията, че членовете на кралското семейство са расисти.

„Ние въобще не сме расистко семейство“, категоричен беше Уилям, отговаряйки на въпрос на репортер от Sky News. Принцът беше засечен на първото си официално събитие с Кейт Мидълтън след излъчването на интервюто. Попитан дали е говорил с брат си след 7 март, Уилям заяви, че все още не се е чул с Хари, но съвсем скоро и това ще стане.

Расистките обвинения към короната се появиха, след като и Хари, и Меган потвърдиха, че е имало притеснения относно цвета на кожата на Арчи. Тогава актрисата заяви, че е чула тези твърдения от съпруга си, който обаче отказа да сподели кой точно ги е направил. „Няма да разкрия този разговор. Беше странно. Бях доста шокиран“, добави принцът. По-късно стана ясно, че кралицата и принц Филип са изключени от съмненията, тъй като самата Опра каза, че Хари ѝ е казал, че не те са били хората с притесненията.

Във вторник, 9 март, беше публикувано и официално изявление от Бъкингамския дворец, в което се казва, че Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат част от кралското семейство. „Всички ние сме натъжени от това колко трудни са били последните години за Хари и Меган“, допълват от двореца.

Уилям и Кейт направиха първото си изявление след интервюто по време на посещение на училище в Стратфорд, Лондон. Те поздравиха учителите, които са помогнали за отварянето му след дългия локдаун във Великобритания. Засега Кейт Мидълтън не е отговорила на твърдението, че е разплакала Меган преди сватбата ѝ. Все пак актрисата заяви, че херцогинята се е извинила и дори ѝ е изпратила подарък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари