IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След интервюто с Опра Уинфри, има ли бъдеще за кралското семейство?

15 март 2021 14 40

Ще успеят ли братята да забравят враждата...

Снимка: БГНЕС

Когато принц Хари намери любовта на живота си, разумно се очакваше, че новата двойка ще се сближи с принц Уилям и Кейт Мидълтън, за да образува Великолепната четворка. Уви, отношенията между братята само се влошиха и херцогинята на Съсекс не можа да намери общ език с останалите членове на кралското семейство.

Постоянното сравнение в медиите между нея и Кейт допълнително увеличи разликата между двете, а „Мегзит“ не остави никакви шансове дори за малка надежда, че нещата между тях ще се оправят.

Близки до кралското семейство споделят пред Us Weekly, че Меган Маркъл и Кейт Мидълтън не са общували директно повече от година. „Те никога не са били много близки, но не говорят поради разногласия между принц Хари и принц Уилям. Хари и Уилям са били в контакт от време на време през последната година, но нито един от разговорите им не е бил приятелски. Братята изпитват истинска неприязън един към друг и това се отразява в отношенията между Меган и Кейт.

Много им е трудно да бъдат приятели или поне да бъдат приятелски настроени. В началото се разбираха, но не се съгласиха, когато ставаше въпрос за ежедневието в двореца. „Херцогинята на Съсекс спомена за съперничеството с Кейт в скандалното интервю с Опра Уинфри. „Ако ме обичаш, не е нужно да я мразиш. И обратното – каза Меган. Тя добави, че преди сватбата е избухнала в сълзи поради факта, че Мидълтън се намесила при избора на роклите на момичетата. По-рано запознати казаха, че ситуацията е била обратната и Кейт е била разплакана от Меган.

В същото интервю Хари и Меган обвиниха кралското семейство в расистки коментар заради притеснения относно цвета на кожата на бебето Арчи.

Елизабет II коментира думите на двойката в официално изявление. Принц Чарлз пренебрегна този въпрос по време на неотдавнашната си публична изява, но Уилям реши да говори. „Ние изобщо не сме расистко семейство“, каза херцогът на журналист, отразяващ посещението му в лондонско училище.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари