IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денят на мама: Децата на Уилям и Кейт със специални картички за принцеса Даяна

16 март 2021 08 40

Принц Хари също почете празника, който във Великобритания тази година беше на 14 март

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разкриха една от прекрасните си семейни традиции.

Всяка година децата им – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, рисуват картички за принцеса Даяна, в които ѝ пишат послания за Деня на майката. Принцесата на Уелс почина на 36 години през 1997 година в катастрофа в Париж, опитвайки се да избяга от папараци. Тогава принц Уилям беше само на 15 години, а брат му – Хари – на 12.

Хари и

Снимка: БГНЕС

Въпреки че Джордж, Шарлот и Луи не познават баба си, те я наричат „Баба Даяна“ в картичките си и всяка година ѝ рисуват по нещо за Деня на майката. Досега обаче феновете не знаеха за тази традиция, като този март принц Уилям и Кейт Мидълтън решиха да им я разкрият. От официалния профил на херцозите в Instagram бяха публикувани снимки на картичките, направени от децата по случай празника. Във Великобритания Деня на майката се чества три седмици преди Великден.

Картичката на принц Джордж е написана на зелена хартия, като момчето изразява своята любов към Даяна и пише, че мисли за нея всеки ден. „Скъпа бабо Даяна, мисля за теб в Деня на майката. Много те обичам. На татко много му липсваш. Изпращам ти много любов. Шарлот“, пише пък в картичката на принцеса Шарлот, като момичето е избрало розова хартия. Най-малкият член на семейството – принц Луи, също избра зеления цвят за своята картичка, като върху нея нарисува сърца и залепи различни стикери.

В публикацията на Уилям и Кейт можеше да се види и пастелна рисунка на хълм с дърво, растения и птици. Не стана ясно обаче кой е нарисувал този пейзаж. „Днешният Ден на майката ще бъде отново различен. Много от нас ще бъдат далеч от любимите си хора, но гледаме с надежда към времето, в което няма да бъдем разделени и ще можем да прегърнем майките си отново“, пишат от кралското семейство. Уилям и Кейт разкриха, че всяка година Джордж, Шарлот и Луи правят картички, с които да почетат принцеса Даяна.

Въпреки че вече не живее във Великобритания, принц Хари също отбеляза Деня на майката. Според негов говорител, по-малкият син на Даяна е изпратил цветя, които да бъдат положени на гроба й в имота на семейство Спенсър, намиращо се в Алторп. Жестът се случва само седмица след интервюто на Меган и Хари с Опра Уинфри, където двамата говориха за живота си в кралското семейство, а принцът заяви, че се е страхувал от повтаряне на историята с Даяна.

Даяна Getty

Снимка: Getty

Той заяви, че майка му е щяла да бъде много разочарована от ситуацията и отношението на цялото семейство към Меган, но е щяла да го подкрепи в решението да се откаже от двореца и да защити съпругата и децата си.

„Със сигурност чувствах присъствието ѝ по време на целия процес. Просто съм изключително доволен, че мога да седя тук и да говоря с теб, докато съпругата ми е до мен. Не мога да си представя какво е да преминаваш през всичко това напълно сам, както го направи тя преди толкова много години. За нас беше много трудно, но поне имахме на кого да разчитаме“, казва Хари пред Опра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари