IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани с прощъпалник за сина си

15 март 2021 17 50

Малкият Давид вече крачи смело

Pixabay

Синът на Джулиана Гани вече крачи смело. По този повод плеймейтката му направи прощъпалник, на който покани най-близките. И както се досещате – не скри най-важните моменти от него от последователите си в социалните мрежи.

„Днес нашето малко ангелче предопредели съдбата си“, написа тя във Facebook и уточни, че наред с други традиции след раждането на момченцето, е решила да спаси и тази, защото тя е стара и много важна за определяне житейския път на детето.

Гани е поръчала специална пътечка в бяло, на която със златисти букви са избродирани името на момченцето и няколко стъпки, по които да търкулне питката.

„Според вярванията неговата професия ще бъде свързана с това, което хване първо от масата с наречени предмети!“, продължава Джулиана, но не уточнява какъв предмет е докоснал първо Давид, а оставя на феновете сами да познаят.

На един от кадрите детето държи играчка войник, което накара мнозина да смятат, че той ще стане генерал.

„Баща му очакваше да види как хваща портфейл, който нарекохме за бизнесмен, а аз пък очаквах маска за да бъде актьор, но съдбата си е съдба!“, коментира още риалити звездата.

Наскоро Джулиана Гани и половинката ѝ Илиян Найденов, които станаха родители в края на 2019 г., се завърнаха от екзотичната си почивка в слънчевата Доминикана. Там плеймейтката отпразнува своя рожден ден и си пожела когато детето им порасне, да отидат отново заедно на същото място.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари