IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов скандал назрява във Великобритания заради тайната сватба на принц Хари и Меган Маркъл

18 март 2021 14 40

Какво ще стане?

Снимка: БГНЕС

В скандалното интервю с Опра Уинфри херцогът и херцогинята на Съсекс направиха изненадващо съобщение. Оказва се, че влюбените са се оженили няколко дни преди голямата си сватбена церемония, проследена от милиони хора по света. Изявлението на принц Хари и Меган Маркъл изуми мнозина.

Според думите им, церемонията минала без гости и там присъствал единствено архиепископът на Кентърбъри. „Обадихме се на архиепископа и му казахме: „Това ще е просто зрелище за света. А ние искаме наша малка церемония“, споделят те пред Опра.

Обетите са произнесени в задния двор на дома им в компанията на архиепископа на Кентърбъри. Преподобният Марк Едуардс реши да разследва ситуацията и се обърна към Джъстин Уелби, архиепископ на Кентърбъри. По принцип архиепископът е заявявал, че не прави частни сватби.

„Това ни поставя в затруднение по отношение на английските сватби, продължава да коментира Марк. – По време на карантината хората питаха дали могат да се оженят насаме. Трябваше да им обяснявам, че така сватбата им няма да е законна. Имаме нужда от разяснения ( по повод ситуацията с Меган и Хари), в противен случай може да изглежда, че има различни правила за отделните хора.“

Ако сватба не може да е имало, какво тогава имат предвид херцозите от Съсекс, когато говориха за тайната среща с архиепископа? Преподобният Едуардс, цитирайки своите източници, каза: „Джъстин разговаря с двойката лице в лице, но мога да ви уверя, че преди телевизионното предаване нямаше сватба.“ Тази ситуация явно тепърва ще се изяснява.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари