IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еди Мърфи за отглеждането на 10 деца: Обожавам бащинството

18 март 2021 11 00

Той заяви, че всеки един от наследниците му е прекрасен

Снимка: Getty

Еди Мърфи говори откровено за любимата си роля, която може да играе отново и отново - тази на баща. 

Актьорът има 10 деца от пет различни жени. Той е горд баща на 31-годишният Ерик, който споделя с бившата си приятелка Полет Макнийли, 30-годишния Кристиян от бившата си приятелка Тамара Худ и 13-годишната дъщеря Ейнджъл, която споделя с певицата от Spice Girls Мел Би. Пет от децата на холивудския актьор са от бившата му съпруга Никол Митчъл, с която той се разделя през 2006 година. Двамата имат 21-годишната Зола, 19-годишната Бела, 26-годишната Шейн, 31-годишната Брия и 28-годишния син Майлс. През 2012 година Мърфи се жени за Пейдж Бъчър, с която имат 4-годишна дъщеря Изи и 2-годишен син Макс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bria (@bria_murphy)

"През април ще стана на 60 години и имам всичките тези деца. Обичам бащинството", казва Мърфи в подкаста WTF. Той допълва, че наследниците му винаги са поставени пред кариерата и това никога няма да се промени. "Времената, в които правех по три филма на година приключиха. Разбрах, че когато поставяш децата си на първо място, винаги правиш правилния избор", категоричен е актьорът. 

В най-скорошния проект на Мърфи, носещ името "Coming 2 America", той играе заедно с 19-годишната си дъщеря Бела. За децата си, които са на възраст от 2 до 31 години, актьорът казва, че всяко едно от тях е специално и има прекрасен характер. Допълва, че няма любимци, защото всичките са нормални хора, които не са били повлияни от славата на баща им. 

"Децата ми са умни и се опитват да постигнат нещо. Благословен съм с тях. Наистина излязох голям късметлия"

През януари 2020 година Мърфи даде интервю пред Vanity Fair, в което сподели подобни неща относно семейния живот и важността на семейството. "Кариерата ми и това, което съм като артист, не са в центъра на живота ми. В центъта са семейството и децата ми", казва той пред списанието. Допълва, че се опитва да бъде в живота на всяко едно от 10-те деца и да намира баланс между личния и професионалния живот. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bria (@bria_murphy)

Актьорът говори и за дългогодишната си кариера, като казва, че е започнал да прави филми, когато е бил едва на 20 години. Признава, че е имало моменти, в които си е мислел за отказване от киното, за да се съсредоточи повече върху отглеждането на децата. Сега, 40 години след първия си филмов проект, Мърфи иска да прави неща, които са близки до сърцето му, казвайки, че парите вече не го изкушават. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари