IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Криси Тейгън прекъсна опита ѝ за секси селфи

18 март 2021 10 30

Вижте смутения опит на модела да си направи топлес снимка в огледалото

БГНЕС

Криси Тейгън беше смутена от 2-годишния си син Майлс, докато се опитваше да си направи топлес селфи в огледалото.

Моделът дори качи снимка в профила си в Instagram, на която се вижда, че малкият ѝ наследник се е появил в най-неподходящия момент: „Мръдни се, мама се опитва да изглежда жадна“, е коментирала кадъра Криси.

На закачливата снимка се вижда как красавицата, облечена в черно секси боди от кръста надолу и черни лачени сандали на висок ток, е покрила голите си гърди с ръце, докато Майлс се мушка между краката ѝ, очевидно, точно докато тя се е опитвала да изглежда провокативно на кадъра.

Тейгън, която е омъжена за певеца Джон Леджънд, има и още едно, по-голямо дете – 4-годишна дъщеря Луна Симоне. Подобно на всички майки и 35-годишната Криси демонстрира, че ѝ се случва да бъде прекъсвана от децата си в неподходящ момент.

В неделя семейството отпразнува победата на 42-годишния Леджънд на наградите „Грами“, който взе приза в категорията за „Най-добър R&B албум“.

Най-вероятно забавната снимка е взета, точно когато Криси се е опитвала да се приведе в подходящ вид за специалното събитие на мъжа си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари