IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато разкри: Бях изнасилена на 15 години

21 март 2021 15 00

Изпълнителката пуска още един документален филм

Снимка: БГНЕС

Деми Ловато вече не пази тайни за живота си.

В новия си документален проект, озаглавен Demi Lovato: Dancing with the Devil, чиято премиера беше във вторник на филмовия фестивал „Юг-Югозапад“ в Остин, Тексас, изпълнителката разкри някои от най-мрачните си моменти от личния и професионалния си живот. Тя заяви пред зрителите, че е била сексуално нападната от наркодилъра си в нощта, когато е предозирала.

„Не само, че предозирах, но и бях изнасилена“, казва 28-годишната певица. Става въпрос за нощта през юли 2018 година, след която Деми е закарана в болница и лекарите няколко дни се борят за живота ѝ. Според приятелката ѝ Сара Мичъл, на Ловато е бил даден хероин, който е бил смесен с фентанил. Тя допълва, че наркодилърът нарочно е надрусал звездата и после я е оставил да умре.

„Когато са ме намерили, съм била гола и посиняла. Той ме остави да умра, след като се е възползвал от мен“, казва самата Деми във филма. Допълва, че след събуждането си в болницата е била попитана дали сексът е бил по взаимно съгласие, като отговорът е бил „Да“. Малко по-късно обаче певицата започва да си спомня все повече неща от фаталната вечер и е категорична, че не е дала съгласието си за каквато и да била интимност.

В документалния филм Ловато си спомня за травмата, която е изпитала не само от посегателството в нощта на предозирането, а и от предишно сексуално нападение. „Когато бях тийнейджърка, бях в същата ситуация. Изгубих девствеността си чрез изнасилване“, казва изпълнителката. От разказа става ясно, че Деми и нападателят ѝ са били в някаква форма на романтични отношения, но звездата е категорична, че никога не е давала съгласието си за нещо повече. Според нея, тя на няколко пъти е казвала, че не е готова да изгуби девствеността си.

Тя споделя, че след атаката е трябвало да вижда лицето на нападателя си всеки ден, като по-късно разкрива, че става въпрос за колега от Disney. По онова време Деми е една от звездите на детския канал, като се появява във филма Camp Rock, след което получава главната роля в сериала „Съни на алеята на славата“. Ловато допълва, че човекът, който я е нападнал, никога не е бил подведен под отговорност.

След двете сексуални атаки Ловато се е опитала да вземе контрол над ситуацията и да се изправи срещу нападателите си. Тя казва, че се е обадила на един от тях месец след случилото се и е искала да му покаже силата си. За нейно съжаление обаче нещата са станали още по-зле.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари