IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато: Преживях три инсулта и един инфаркт

18 февруари 2021 15 00

Изпълнителката пуска свой документален филм

Снимка: БГНЕС

Деми Ловато разкри няколко шокиращи детайла за свръхдозата си през 2018 година, която за малко не отне живота ѝ.

В документалния филм Demi Lovato: Dancing with the Devil, който трябва да излезе в YouTube на 23 март, изпълнителката говори за най-мрачния си момент досега, как той се е отразил на психичното и физическото ѝ здраве и как е успяла да се съвземе. На 17 февруари беше пуснат трейлър на филма, който съдържа и нова песен на Деми.

През юли 2018 година звездата беше намерена в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис след свръхдоза. Ловато, която дълго време се бореше с алкохолна и наркотична зависимост, прекара две седмици в болница преди да започне лечение в рехабилитационна клиника. Престоят ѝ беше няколко месеца, през които професионалисти се грижеха за Деми и се опитваха да ѝ помогнат да се справи с проблемите си.

„Преживях три инсулта. Преживях един инфаркт. Лекарите ми казваха, че ми оставали 5-10 минути живот“, казва Ловато в краткото видео. Звездата допълва, че е пресякла граница, която никога досега не е пресичала. Един от приятелите ѝ– Матю Монгомъри, я пита дали става въпрос за хероин, но отговорът не се съдържа в трейлъра.

Според E!News, парамедиците са пристигнали в дома на Деми и са започнали да я лекуват на място, като са ѝ дали животоспасяващ антидот, който да обърне реакцията на наркотиците. Точните субстанции или комбинация от тях, довели до свръхдозата, и досега не са известни на публиката. Във видеото се вижда как Деми лежи на болнично легло, докато е закачена за система. „Гледахме как цялата ѝ кръв излиза от тялото ѝ и преминава през машина“, казва майка ѝ Даяна де ла Гарза.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Травматичното преживяване е довело и до няколко сериозни последици. Деми разказва, че никога повече няма да може да шофира, тъй като има проблеми със зрението. „За дълъг период от време не можех и да чета. За мен беше голяма работа, когато след няколко месеца можех да прочета нещо“, казва тя във видеото.

Въпреки че все още има проблеми със здравето, Ловато казва, че изпитва благодарност за всичко, което ѝ се е случило. Според нея, това ѝ служи като напомняне какво може да стане, ако отново тръгне по този мрачен път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари