IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато нападна инфлуенсъри заради парти по време на пандемията

11 януари 2021 10 50

Изпълнителката не се страхува да изрази мнение

Снимка: БГНЕС

Деми Ловато заяви ясно мнението си относно видеа, в които инфлуенсъри в Instagram и TikTok показват как се забавляват по време на пандемията.

Въпреки покачващите се случаи на коронавирус в САЩ, някои известни личности решиха да прекарат Коледа и Нова година в огромна група и да пренебрегнат препоръките за социална дистанция и изолация. Деми Ловато реши да покаже недоволството си от този факт и изрази гнева си в социалните мрежи.

Изпълнителката сподели в историите си в Instagram снимка на двама студенти, като единият от тях държи туба пред лицето на другия. Човекът с музикалния инструмент е обявен за инфлуенсър, а този срещу него за „всички, които спазват правилата“. Тубата пък беше сравнена с „партита в Маями и Тулум. „Просто съм любопитна какво правите всички вие?“, написа Ловато към публикацията си.

Въпреки че звездата не сподели точно за кои инфлуенсъри става въпрос, много от феновете направиха връзката. В последно време критиките бяха насочени към Джеймс Чарлз и неговата група приятели, които решиха да посетят Бахамите по време на коледните празници. Към известния гримьор се присъединиха инфлуенсъри като Чарли и Дикси Д'Амелио, Ноа Бек, Чейс Хъдсън, Авани Грег и Мади Монро. Всички те се опитаха да се защитят няколко дни по-късно, обяснявайки, че всъщност не са били на Бахамите, а са направили зрителна измама у дома с няколко торби пясък и добро заснемане. Това обаче никак не се стори истина на феновете и те засипаха групата с критики и обиди.

И докато някои заобикалят забраните, то Деми Ловато отпразнува Коледа с нова мотивираща снимка. Тя показа на феновете си своите стрии и се похвали с възстановяването си от хранително разстройство. „Преди смятах, че няма да мога да постигна това, което съм днес. Мислех си, че всеки лъже за възстановяването си от хранително разстройство и тайно страда у дома“, казва изпълнителката в Instagram. Тя допълва, че постепенно е разбрала, че всичко е възможно и е започнала да вярва в успеха. За да вдъхне кураж на други като нея, Ловато успокои феновете си, че стриите са напълно нормални и това е знак, че всичко ще бъде наред.

„В знак на благодарност към успеха си, ви показвам малка фотосесия, която направих сама през лятото. Тогава исках да отпразнувам стриите си, а не да ги крия“, обяснява звездата. Тя завършва съобщението си с това, че по този начин иска да покаже, че няма невъзможни неща. „Ти също можеш да го направиш. Вярвам в теб. Тази година беше тежка... бъди внимателен със себе си и си напомни да влезеш в правия път, защото ти си заслужаваш“.

Засега няма отговор от нито един инфлуенсър на критиката на Деми Ловато.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари