IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато: Срамувам се от миналото си

14 септември 2020 10 40

Изпълнителката беше с опасност за живота след свръхдоза през 2018 година

Снимка: БГНЕС

Деми Ловато не се притеснява да говори за миналото и психичните си проблеми. 

По време на виртуално интервю за предаването „Good Morning America“, изпълнителката зачекна темата за борбата със зависимостите и стигмата, която обгражда хората с проблеми с психичното здраве. Пред водещата Ейми Робах, Ловато заяви, че е леко засрамена от миналото си и от изборите, които е правила тогава.

„Смятам, че всеки, който има психични проблеми, прави грешки. Но знам, че трябва да се говори открито за това, защото много хора се притесняват от състоянието си“, казва тя. Деми никога не е криела проблемите си и винаги е искала да помогне и на други, които страдат от психични болести. 

Сега звездата е един от говорителите на „Talkspace“ – онлайн терапевтична платформа, която свързва потребителите с професионални терапевти, които да им помогнат. Плюсът на всичко това е, че консултациите се правят чрез интернет връзка, което позволява на клиентите да се настанят удобно у дома и да не се притесняват от нищо. Ловато се надява, че платформата ще помогне на много хора да се справят с проблемите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

„Не сте сами в тази битка“, заяви Деми. Според нея, голяма част от обществото изпитва безпокойство и страда от депресия. Добавя, че много хора посягат към алкохола и наркотиците, защото смятат, че това ще им реши проблемите. „Всъщност, това е временно решение на един постоянен проблем“. 

Деми насърчава феновете си да говорят с приятели или близки, които могат да им помогнат в този труден момент. Ако нямат такъв човек до себе си, то нейната музика ще ги накара да се почувстват по-добре. „Аз ще бъда до вас“. През април изпълнителката създаде фонд, който помага на хора с психични проблеми. Казва, че е важно болните да не се чувстват сами и да знаят, че винаги имат човек, с когото да говорят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

„Страхуваш се, че тези мисли, които имаш, са твърде черни и понякога имаш нужда от подкрепа. Аз мога да бъда този човек за теб“. Деми заявява, че търсенето на помощ никога не трябва да се приема като слабост, а като сила. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари