IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато крои планове за сватбата

8 август 2020 09 00

Певицата вече познава родителите на Макс Ерих

БГНЕС

Деми Ловато и Макс Ерих се сгодиха едва преди две седмици, но вече кроят планове за сватбата. Това твърдят близки до двойката, която е на крилете на щастието. 

След вълнуващото предложение, 27-годишната певица и 29-годишният ѝ приятел са обсъдили идеи за места, където може да се проведе тържеството им. 

„Откакто Макс ѝ предложи, тя има толкова много идеи за сватбения си ден, но още нищо не е сигурно“, коментира източник на HollywoodLife. По думите му, тя ще заложи на класиката, но и на нещо по-нестандартно, за да се отличава от останалите звездни булки. 

Деми Ловато вече се е запознала с родителите на бъдещия си съпруг, които са я уверили, че ще ѝ окажат пълната си подкрепа за сватбата. 

„Макс също е толкова развълнуван и абсолютно иска да бъде включен във всяка стъпка от процеса на планиране“, коментира още източникът. 

Наскоро певицата сподели нейна обща снимка с Макс Ерих. На нея тя носи рокля по една от най-актуалните тенденции за това лято – велур. Моделът е с цвят пепел от рози, с дължина над коляното и набрани широки ръкави. 

Певицата и нейният избраник се сгодиха на брега на морето, след като излизаха само 4 месеца. Според техни приятели, двамата си пасват идеално и още от самото начало говорели за сериозна връзка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари