IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато се вдъхнови от зелената рокля на Джей Ло

9 септември 2020 08 30

Певицата сложи нова версия на иконичния тоалет на Versache

БГНЕС

Емблематичната зелена рокля на Versache, носена от Джей Ло преди 20 години, продължава да вдъхновява звездите за новите им тоалети. Само преди няколко дни Деми Ловато показа, че харесва марката, носейки спортно-елегантен сет с принта "джунгла". 

Певицата позира на снимачната площадка. Тя е с клин, изрязано бюстие и по-дълго сако, които са с шарките от иконичния тоалет, с който нейната колежка Дженифър Лопес се появи на наградите "Грами" през 2000 г. По-късно негова по-нова версия видяхме на модното шоу на Донатела Версаче през 2019 г. 

Ловато е съчетала своя сет със сандали с тънки каишки и висок ток в електриковожълто. За бижута е избрала нежен златен синджир и огромни халки на ушите. 

"Това е безупреченият аутфит, според мен!", пише почитателката на певицата под снимките й, качени в Instagram. 

В своя профил в социалната мрежа, дизайнерката Сиена Монтесдано отбеляза Деми, изтъквайки, че тоалетът й не е реплика, а е от колекцията на Versache. 

Вероятно изпълнителката носи зеления сет на марката за най-новия си клип, с който ще ни изненада съвсем скоро. Макар и да не е толкова атрактивен колкото иконичната зелена рокля, той определено й отива на фигурата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от bella ? (@_jlover13_) на

Първата рокля „Jungle“, която Дженифър Лопес носеше преди 20 години, бе с ръкави. Заради търсенето й в глобалната мрежа, бе създадена опцията Google Images. Няколко години по-късно латино дивата облече подобна, като с нея закри ревюто на Versache за представянето на колекцията пролет-лято 2020 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари