IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последици от карантината: Деми Ловато си обръсна косата

20 ноември 2020 11 00

Явно социалната изолация не се отразява добре на певицата

Снимка: БГНЕС

Вече 11 месеца сме в хватката на коронавируса и последиците от него. Заради пандемията сме принудени да работим от вкъщи, да намалим излизанията с приятели и да забравим за дискотеки, барове и нощни клубове. Предпазните маски са задължителни, а социалната дистанция като че ли вече ни се струва като нещо нормално.

За някои карантината първоначално беше добре дошла. Работата от дивана беше като сбъдната мечта, но вече всеки от нас започва да мечтае за офиса, за колегите и за социалния контакт. За съжаление, все още не се знае докога ще продължи тази ситуация, която явно вече се отразява зле не само на обикновените хора, но и на част от звездите.

Въпреки че известните личности имат възможност да прекарат социалната изолация в големите къщи с хиляди екстри, това явно не им е достатъчно. Търсенето на хоби понякога се оказва безуспешно и тогава идва ред на лудите идеи. Една такава се прокрадна и в главата на Деми Ловато, която преди няколко дни изненада феновете си с нова прическа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

В сряда изпълнителката сподели в социалната мрежа Instagram снимка, на която се вижда как е обръснала задната част от главата си. В действие, взето направо от книгата на колежката ѝ Холзи, Деми е с черно кожено яке, застанала с гръб към камерата и гордо показваща новата си визия. „Направих нещо“, гласеше описанието, на което актрисата Руби Роуз отговори с „Да, така е!!!“.

Снимката е направена от Анджело Критикос, който е личен фотограф на Деми. Той написа в Instagram, че вече е фен на тази нова ера на изпълнителката и намекна, че в предната част на главата също има промяна. „Кой иска да види и отпред?“, попита Критикос и не след дълго още снимки се появиха в социалните мрежи. На тях вече Ловато е обърната към камерата и спокойно можем да кажем, че новата визия доста ѝ отива.

Феновете пък започнаха да се чудят каква е причината зад промяната. Някои от тях сметнаха, че това е знак за много чувствителния седми албум на Ловато, който в момента се прави. Други пък заявиха, че звездата навлиза в своята бунтарска фаза, през която минаха доста изпълнителки като Риана, Майли Сайръс, Холзи и други.

Дизайнерът на Ловато потвърди, че новата ера започва, пишейки в Instagram, „Напред към новата глава...“. Стилистът на изпълнителката също насочи феновете в тази посока, което означава, че съвсем скоро ще видим и променена визия на Деми.

Само преди дни звездата беше водеща на наградите „People's Choice“, където се появи с руса коса и успя да смени няколко тоалета. В началото тя заложи на червен гащеризон от колекцията на Naeem Khan, който комбинира с обувки от Giuseppe Zanotti, обеци от Nichho Rey и пръстени от Peter Marco. Косата ѝ тогава все още беше черна, като малко по-късно Ловато си сложи русата перука.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

По време на събитието Деми се пошегува с неуспешния си годеж с актьора Макс Енрих. „COVID ни удари и всичко беше затворено, затова направих това, което всички други правеха. Затворих се вкъщи и се сгодих. Изгледах всичките сезони на Pretty Little Liars, развалих годежа, отидох да търся извънземни в пустинята и това беше“, каза тя от сцената.

Дали новата ѝ прическа е последица от неуспешната ѝ връзка, едва ли. Според множество източници, Деми е била тази, която е прекратила връзката с Енрих. Причината е била, че той се е възползвал от славата ѝ, за да може да се издигне в социалните мрежи и да бъде забелязван от филмови агенти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари