IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато се завръща на малкия екран

27 януари 2021 15 00

Тя получи главната роля в комедията Hungry

Снимка: БГНЕС

Деми Ловато се завръща на малкия екран с гръм и трясък.

Тя получи главната роля в сериала Hungry, който е продукция на NBC. Ако всичко върви по план, това ще е първата постоянна роля на Ловато от 2011 година насам. Преди това изпълнителката беше звезда в сериала Sonny with a Chance, който започна през 2009 година.

Засега от NBC са поръчали само първия епизод, което е добра новина за Деми. Това означава, че излъчване все пак ще има, тъй като телевизията ще трябва да плати глоба, ако се откаже от проекта. Hungry ще разказва за група приятели, които принадлежат към една и съща група за справяне с хранителните разстройства. Все още не е ясно какъв герой ще играе Ловато, тъй като детайлите се уточняват. Шоуто ще проследи тази група от приятели, които се опитват да намерят любовта, успеха и онова нещо в хладилника, което ще реши всичките им проблеми.

Деми Ловато често говори за хранителното си разстройство, казвайки, че именно то я е държало далеч от актьорската кариера. Освен че получава главната роля, изпълнителката ще бъде част и от продуцентския екип заедно със Тон Хейс и Тод Милнър. Скутър Браун, който е музикалният продуцент на Ловато, също ще бъде и продуцент на сериала.

Ловато започва своята актьорска кариера, когато е само на 10 години. Тогава тя играе Анджела в хитовия сериал Barney & Friends. След това участва в As the Bell Rings, но големият ѝ пробив идва през 2008 година с Camp Rock, където светът се среща и с групата Jonas Brothers. След това Деми се фокусира върху музикалната си кариера, но през 2017 година се завръща към киното, озвучавайки Смърфиета в Smurfs: The Lost Village.

Тя също така игра Джени във финалния сезон на “Уил и Грейс“, както и във филма Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. През последната година Деми се появи на „Супербол“, където получи овации за изпълнението си, а само преди няколко дни беше част и от специалното предаване Celebrating America по време на встъпването в длъжност на Джо Байдън.

Hungry е последното допълнение към комедийната програма на NBC, която включва още три сериала, започнали снимки през 2020 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари