IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Хейгъл в болница след проблеми с врата

18 март 2021 14 50

„Вече съм бионик“, пошегува се тя

БГНЕС

Катрин Хейгъл, съпругът ѝ и трите им деца се появиха на корицата на списание Parents в началото на март. Двамата разказаха какво е да си родител в днешно време, след което като че ли се изгубиха от медийното пространство. Тези дни актрисата от „Анатомията на Грей“ се появи в Instagram и разкри на какво се дължи отсъствието ѝ.

Оказва се, че холивудската звезда е била приета в болница заради сериозна контузия на врата. След това се наложила операция, от която тя се възстановява в момента.

„Е, сега вече съм бионик!!“, написа тя в профилите си в социалните мрежи, споделяйки снимка от болничната стая.

Актрисата разкри, че са ѝ поставили два титаниеви диска и лекарите я спасили от „най-мъчителната болка“ във врата, която някога е изпитвала.

„Вероятно мога да стоя на главата си в продължение на часове... Още няма да пробвам, но ми дайте само няколко месеца и ще ви покажа!!“, пошегува се Катрин.

42-годишната актриса е качила снимка с шината, която трябва да носи известно време. А със следващата снимка тя показва, че владее самоиронията, разкривайки колко стряскащо изглежда непосредствено след интервенцията.

Хейгъл изрази благодарността си към екипа, който извършил операцията и посочи, че няма да пропусне Свети Патрик, позирайки с огромен зелен балон във формата на детелина – един от символите на американския празник.

Катрин посочи, че заради дисковата херния, която „я тормозела“ дълго време, тя не можела да се движи и да изпълнява задълженията си у дома, но съпругът ѝ Джош Кели много ѝ помагал и дошъл с нея за подкрепа в лечебното заведение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари