IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли – Шайло, иска да живее с баща си

19 март 2021 10 40

„Винаги са имали близки отношения“, обяснява източник

Снимка: БГНЕС

Съдебната сага за развод между Анджелина Джоли и Брад Пит се проточи няколко години. Бившите съпрузи все още решават въпроса за попечителството над деца, от които имат шест: 19-годишния Мадокс, 17-годишния Пакс, 16-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните Вивиан и Нокс. Мадокс, тъй като вече е навършил пълнолетие, има право самостоятелно да реши с кого иска да живее. А сега Шайло изрази мнението си.
Според източници, момичето възнамерява да се премести при баща си (сега всички деца живеят с Джоли).

„Брад е спокоен. Той е уверен, че ще прекарва повече време със своите наследници. И сега се надява, че Шайло скоро ще се премести при него. Винаги са имали близки отношения“, – каза източник, цитиран от OK Magazine.

За да бъде позволено на Шайло да се премести при баща си, това трябва да стане законно. До този момент бившите съпрузи се опитаха да оправят отношенията си с помощта на семеен терапевт, но това не даде добър резултат, а влошеното им общуване влияе и върху наследниците им.

През лятото на миналата година изглеждаше, че двамата са успели да се сдобрят, но и връзката на Пит с модела Никол Потуралски като че ли усложни отново ситуацията.

Анджелина поиска наследниците да прекарват повече време с нея, но съдът не се съгласи с нейното мнение. Наскоро Джоли разкри, че е имало домашно насилие от Брад Пит. Интересно е, че това разкритие се прави, точно когато става ясно, че Шайло иска да живее с баща си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари