IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актрисата Бела Торн се сгоди

23 март 2021 08 40

Тя каза Да на приятеля си Бенджамин Масколо

Снимка: Getty

Сватбените камбани ще звънят за Бела Торн и Бенджамин Масколо.

В събота 23-годишната актриса и италианският изпълнител обявиха, че са сгодени след близо двугодишна връзка. „Тя каза ДА!“, написа Масколо в своя Instagram, докато годеницата му сподели видео, в което гордо показва годежния си пръстен. „Благодаря ти, че си невероятна. Ще се женим. Празненства ще има в Америка и Италия“, казва изпълнителят в едно от видеата.

Миналия януари Торн загатна, че може би е сгодена, когато публикува снимка на Масколо в социалните мрежи и към нея добави три емотиконки на пръстен. „Скоро ще обявим голяма новина“, написа тя и допълни, че е много щастлива. На снимката изпълнителят се усмихва широко към камерата и е поставил ръка на коляното на приятелката си. „Това момиче е моят супер герой, тя работи повече от всеки друг“, написа той. Тогава обаче годеж така и не беше потвърден, като феновете останаха да се чудят точно какво се случва.

Сега обаче вече всичко е ясно, като Бела и Бенджамин са се запътили към олтара. За връзка между двамата се заговори през април 2019 година, само няколко дни след раздялата между Торн и изпълнителят Mod Sun, с когото актрисата беше в отворена връзка и споделяха отношенията си със звездата от YouTube Тана Монго.

През юни 2019 година Бела и Бенджамин потвърдиха връзката си в Instagram, публикувайки снимки от общата си ваканция. „Много съм щастлива с теб“, написа актрисата. През септември същата година двойката направи и официалния си дебют на червен килим, когато Масколо придружи приятелката си на премиерата на филма Her and Him, който е под режисурата на Торн.

Засега не се знае точно кога ще бъде сватбата и дали въобще ще има голямо празненство. В Америка, както и в целия свят, все още важат ограниченията за социална дистанция и събирането на много хора на едно място.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )