IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун признава, че са искали да прави секс с екранен партньор

22 март 2021 15 00

„Ако спя с него, ще бъде ли страхотен актьор?“, попитала тя

Снимка: БГНЕС

63-годишната Шарън Стоун активно се подготвя за издаването на мемоарите „Красотата на живота два пъти“, а вече излизат и нови подробности за скандалната книга на актрисата.

Variety, позовавайки се на произведението, заяви, че актрисата е била принудена да има интимни отношения с партньор на снимачната площадка, за да имат „повече химия“ на екрана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Шарън пише, че продуцентът на филма (който тя не е уточнила – бел. Ред.) Настоятелно искал тя да прави секс с колегата си. „Вие настоявахте за този актьор, но той не можа да изиграе нормално нито една сцена... Сега мислите ли, че ако спя с него, той ще стане страхотен актьор? Никой не е толкова добър в леглото“, казала тогава Стоун.


Актрисата отбелязва, че отказът ѝ можел силно да повлияе на кариерата ѝ. Но нейният морал бил преди всичко. „Чувствах, че могат просто да наемат талантлив актьор за тази роля. Някой би могъл да изиграе добре сцените му и да каже репликите. Също така почувствах, че и те могат да ме изгонят от този филм. Моята работа беше да играя, това им казах. Този отговор не им хареса. И като цяло ме смятаха за труден човек“, сподели Шарън.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари