IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун на 63 – у дома, с книга в ръка

11 март 2021 08 40

Вижте какво получи тя за рождения си ден

БГНЕС

Много звезди нямат търпение да разпуснат мерките, за да ходят отново по светски събития и вечерят с любимите хора в ресторанта. И най-вече да се върнат към нормалния си работен режим. Но не и Шарън Стоун, която предпочита да прекарва времето си у дома, където се чувства най-добре. На 10 март известната актриса и модел стана на 63, но вместо да потърси някое място за лъскаво парти, тя остана със своите близки.

Вместо с лъскав тоалет, прическа и вечерен грим, тя е облечена с дънки и плетен пуловер. Във видео в Instagram тя показва един от най-дългоочакваните подаръци – книга. Но тя не е на любимия ѝ автор.

„Разопаковам първата си книга с мама. Аз съм автора!“, пише Шарън към клипа, в който е клекнала до кашона и хваща в ръце своя труд, в който разказва за живота си.

Шарън подскача с автобиографична книга „The Beauty of Living Twice“, след което и майка ѝ я разглежда. Скоро тя ще бъде пусната в продажба. Освен на хартия, с твърдите корици и бялата обвивка, тя ще излезе и в електронен формат. Очаква се и аудиовариант за хора с проблеми със зрението.

„Научих се да прощавам непростимото. Надявам се, че когато споделя своето пътешествие, и вие ще се научите да правите същото“, разказва звездата от „Първичен инстинкт“, преди да завърши своите мемоари.

В последните седмици преди деня, в който се е родила, Стоун отдели голяма част от времето си за подписване на книги, предназначени за собствениците на книжарниците, които ще продават автобиографията. В нея може да прочетем за тежкото ѝ детство, как става модел и пробива в киното, както и много лични моменти, сред които такива, свързани с двата ѝ брака.

„Стоун е попадала в заглавията на вестниците в продължение на цялата си кариера: на тези страници тя е смела, честна и откровена“, пишат от издателство Alfred A. Knopf.

Това не е първата книга, която Шарън пише. През 2005 г. тя издава Something to Hold.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари