IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън се готви да отговори остро на Меган Маркъл за кавгата им

23 март 2021 14 50

Ще наруши ли херцогинята на Кеймбридж кралския протокол?

Снимка: БГНЕС

След излизането на скандалното интервю с Меган Маркъл и принц Хари, което те дадоха пред Опра Уинфри, феновете на кралското семейство по света, със затаен дъх чакаха какво ще отговори Бъкингамският дворец

Елизабет II обаче се ограничи само до сдържано официално изявление, в което посочи, че херцогът и херцогинята на Съсекс все още остават обичани членове на семейството.

За разлика от тях принц Уилям беше по-суров и публично заяви, че със сигурност ще разговаря с брат си за расистките обвинения. Според вътрешна информация разговорът вече се е състоял, но се оказал непродуктивен. Хари е убеден, че херцогът на Кеймбридж е просто заложник на кралския протокол, затънал в капана на многобройните си отговорности и ясно дефинирани правила.

Кейт Мидълтън все още мълчи, макар че в интервю с Меган Маркъл направи грубо изявление за нея, като даде да се разбере, че връзката им далеч не е идеална.
Херцогинята на Кеймбридж продължава да изпълнява кралските си задължения, преструвайки се, че нищо не се е случило. Вътрешни хора обаче споделят, че всъщност Кейт Мидълтън се готви да даде на Меган Маркъл труден и най-изчерпателен отговор. И тя ще го направи въпреки Елизабет II, която определено няма да одобри публичните нападки.

Кралицата се придържа към принципа да отказва да коментира спорни и провокативни теми в медиите. Съпругата на принц Уилям обаче все още планира да коментира не само кавгата си с Меган Маркъл, но и да отговори на твърденията за расизъм от страна на кралското семейство и да разкрие дали херцогинята на Съсекс всъщност е имала депресия по време на живота си в двореца.

„Никога не съм виждал Кейт толкова ядосана. Тя дори нямаше възможност да каже нещо в своя защита, тъй като се придържа към подхода на кралицата“, каза източник, близък до Бъкингамския дворец, цитиран от OK Magazine.

„Кейт е дълбоко загрижена за необратимите щети, нанесени от херцога и херцогинята на Съсекс на цялата институция на монархията. Особено е обидена, че тя и принц Уилям наистина са свършили много работа за модернизиране на монархията“, заключи източникът, близък до кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари