IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Страхува ли се Бритни Спиърс да каже истината в социалните мрежи? 

25 март 2021 08 40

Феновете ѝ искат да видят какво ще каже певицата пред Опра Уинфри

Снимка: БГНЕС

На фона на резонанса, предизвикан от интервюто на принц Хари и Меган Маркъл, феновете на Бритни Спиърс стартираха цяла кампания в социалните мрежи, желаейки да видят 39-годишната звезда в шоуто на Опра Уинфри.

Миналата седмица и хора от близкия кръг на певицата потвърдиха, че ако някога иска да разкаже цялата истина за живота си, тогава първият ѝ избор ще бъде американската телевизионна водеща. Наскоро друг източник отбеляза, че слуховете са „силно преувеличени“.

„Те дават фалшива надежда на нейните фенове. Бритни би искала да разкаже историята си, винаги е мечтала за мемоари, но ситуацията с настойничеството усложнява нещата. Във всеки случай това не е в непосредствените ѝ планове“, каза източник пред Us Weekly.

Друг източник добави: „Бритни не е говорила за интервюто. Тя иска да говори и би могла да го направи в социалната мрежа на гаджето си (Сам Асгари), ако имаше някакъв спешен случай.“

Много от феновете на Спиърс са подозрителни към нейната страница в Instagram и често търсят тайни сигнали за помощ в публикации. Някои смятат, че акаунтът на Бритни се управлява от хора, замесени в нейното попечителство, или дори от самия Асгари. Думите на близки до звездата могат да увеличат паниката сред всеотдайните ѝ фенове: Какво може да се случи, че тя няма да може да използва собствения си профил? Бритни е под грижите на баща си повече от 13 години. Сега певицата търси друг настойник чрез съда, но засега неуспешно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари