IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предизвикателството прието – Бритни Спиърс готова за интервю с Опра

18 март 2021 10 50

Певицата посочи, че иска да ѝ разкаже истината

БГНЕС

Бритни Спиърс е готова да разкаже истината за своя живот пред Опра Уинфри. След интервюто на Меган Маркъл и принц Хари, много от феновете ѝ поискаха това и днес тя е решена да приеме предизвикателството, съобщава Mirror.

Певицата е „невероятно развълнувана“ чувайки признанията на известната двойка. Освен това няма как да не е поласкана от загрижеността на последователите ѝ, които за пореден път настояват тя да поеме живота си в свои ръце и „да се освободи“ от попечителството на своя баща.

„Бритни беше невероятно развълнувана от интервюто на Меган, тъй като в него тя припозна собствените си чувства на затруднение, както и борбата си с психичното здраве“, казва източник на Closer. По думите му, русокосата изпълнителка смята постъпката на Хари и Меган за изключително смела.

Макар и да има желание за медийна изява, Бритни може да говори само в своите профили в социалните мрежи за момента. Ако се стигне до покана от екипа на Опра, тя няма да може да вземе решението без баща си.

„Бритни най-накрая се бори да си върне контрола върху собствения живот“, казва още той.

Само преди няколко дни певицата пусна видео в Instagram, в което отговаря на въпроси на фенове. Там тя е облечена с прозрачна блузка с бяла дантела. Макар да се усмихва на камерата и разкрива коя е любимата ѝ кола и дали е падала на сцената, видът ѝ не е от най-свежите.

„Бритни, единственият въпрос, който ще ти зададем, е ДОБРЕ ЛИ СИ? Обичаме те“, пише последователка на изпълнителката под клипа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари