IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър отново се изказа трогателно мило за съпругата си Хейли

31 март 2021 15 00

„Намерих мир и разбрах, че прекарвам време с човека, когото обичам“, сподели музикантът

Снимка: БГНЕС

27-годишният Джъстин Бийбър представи шестия си студиен албум, озаглавен Justice. Музикантът гостува в SiriusXM, където говори за създаването на песните и личния си живот.

Певецът отбеляза, че съпругата му Хейли играе важна роля в писането на музиката му. От думите му става ясно, че тя му дава стабилност в живота, която му липсвала толкова много за творчество. „Никога не съм имал премерен семеен живот. Накрая, когато намерих мир със съпругата си Хейли и разбрах, че прекарвам времето си с човека, когото обичам, разбрах, че е идеално “, каза Бийбър.

Джъстин също се научил да казва „Не“ на хората. Това много му помогнало да се развие като личност. Освен това той започнал да си почива правилно. „Сега съм в състояние да кажа, че не е необходимо да ме безпокоят след точно определено време. Например, няма да вземам трудни решения след шест вечерта. Искам да прекарам време със съпругата си“, каза още изпълнителят.

Според него сега песните му са станали по-пълноценни, защото той разбира чувствата, които хората изпитват. Когато Джъстин пеел за любовта на 13, той не осъзнавал какво е това. „Дори не осъзнавах кой съм. Пеех за това, което мислех, но с възрастта любовта сякаш придобива нови форми и значения. И това определено е нещо съвсем различно“, увери Бийбър.

Джъстин и Хейли започнаха връзка през пролетта на 2017 година. През лятото на следващата година певецът направи предложение на любимата си, с което тя се съгласи. Скоро двойката подписа, но се ожени едва през септември 2019 г. Празникът се проведе с голям мащаб в Южна Каролина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари