IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър пие витамини за бременни

1 февруари 2021 10 40

Ще се изненадате защо

БГНЕС

Бременна ли е Хейли Бийбър? Това се питат нейните последователи и върли фенове на съпруга ѝ Джъстин от месеци, но до момента двойката отрича всякакви спекулации. Те споделят, че искат да имат наследник, но все още им е твърде рано. Защо тогава моделът приема витамини за бременни?

Преди да си помислите, че русокосата красавица вече е забременяла, без да ви каже, бързаме да уточним, че въпросните хапчета са част от нейната рутинна грижа за красота.

В интервю за SheerLuxe, Бийбър сподели какъв грим и козметика използва и даде съвети за грижата за кожата и косата.

Оказва се, че Хейли е поредната знаменитост, която по време на пандемията не се е боядисвала и е оставила корените ѝ да израснат повече от обичайното. Макар и да се е подстригала леко в предната част, тя не е направила сериозна промяна с прическата си.

За да поддържа косата си гъста и здрава, г-жа Бийбър взима така наречените пренатални витамини. Спряла се на тях след доста търсене и установила, че може да ги пие, нищо, че не е бременна.

„Не мога да приемам биотин. Ако го направя, получавам наистина болезнени, дълбоки пъпки“, разказва моделът.

Макар биотинът да се произвежда от тялото и да спомага за поддържане здравето на косата, кожата и ноктите, той причинява дискомфорт на Хейли Бийбър, която има периорален дерматит и заради това внимателно подбира козметиката, която ползва. И тъй като не може да подхрани косата си с биотин, тя започва да пие добавки за бременни.

„Използвам пренатални витамини от известно време, тъй като те дават основни хранителни вещества, като същевременно поддържат кожата и косата в отлично състояние“, обяснява моделът.

Гуинет Полтроу е друга известна личност, която признава предимствата на витамините за бременни и често ги ползва, за да бъде по-красива.

Според експерти, въпросните добавки са пълни с полезни вещества, от които не само бременните се нуждаят, но използвани в дългосрочен план, могат да имат странично действие. Ето защо преди използването им е задължителна консултацията с лекар.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари