IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В изолация: Хейли Бийбър разкрива фитнес режима и диетата си

4 януари 2021 08 30

Тя споделя и как е успяла да запази кожата си чиста

Снимка: БГНЕС

Хейли Бийбър споделя всичките си тайни за красота.

По време на скорошно интервю пред Harper's Bazaar 24-годишната моделка говори открито за здравословното си хранене и как то е допринесло за постигането на по-хубава кожа. Въпреки изолацията, Хейли е успяла да запази самообладание и да не се отпуска що се отнася до тренировки и диетични режими. Тя и съпругът ѝ Джъстин Бийбър са започнали здравословен режим, който се е отразил не само на тялото, но и на външния им вид.

„Подложих се на растителна диета за два месеца по време на карантината“, казва звездата пред списанието. Допълва, че през това време се е чувствала страхотно и е имала много енергия. Въпреки позитивните резултати, Хейли е разбрала, че този режим не е нейният и го е прекратила. Тя все още хапва основно зеленчуци, но си позволява и месо. „Не го ям много. По-скоро ям повече риба, зелении и бобови култури“.

Освен че се е опитала да се грижи за фигурата си по време на изолацията, Бийбър е обърнала и голямо внимание на кожата си. Тя споделя, че се чувства най-добре, когато е до океана. „Солената вода е най-добрият лечител и разбрах, че природата като цяло успокоява чувствителната ми кожа“.

И докато много от нас си почиваха или намираха различни хобита по време на карантината, Хейли не е забравила за тренировките. Тя споделя, че първоначално ѝ е било доста трудно да премине от забързания си начин на живот до пълно усамотение и изолация. „Именно затова си съставих фитнес рутина“. Разкрива, че обича да прави пилатес, защото това разтяга и раздвижва мускулите. Преди няколко месеца е опитала и с бокс, който ѝ помага да поддържа добро психическо здраве.

В интервюто съпругата на Джъстин Бийбър разказва за тайните си за по-добра грижа за себе си. Тя отбелязва, че по време на карантината е започнала да опитва различни маски за лице и често се е подлагала на лицеви масажи. „Вярвам, че тази процедура поддържа кожата млада и свежа“, споделя Хейли пред списанието. Казва, че обича да релаксира, обгърната от пара. Според нея това помага особено много по време на грипния сезон и при настинка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари