IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на Хейли Бийбър за красива кожа

9 април 2020 10 30

Моделът разкрива своята бюти рутина

Снимка: БГНЕС

Пандемията от коронавирус затвори голяма част от световното население у дома. Недостигът на слънчева светлина ни пречи да получаваме нужната доза витамин D, която е полезна не само за здравето, но и за кожата ни. Във време, в което постоянно трябва да мием лицето и ръцете си, може да изпитаме сухота и раздразнение.

Затова е важно да спазваме някои правила, за да се грижим правилно за визията си. Експерти съветват дори понякога да слагате грим и червило у дома, за да си създадете чувство за нормалност. Все пак, всяка дама се чувства много по-добре, когато кожата ѝ е в перфектно състояние.

Изключение не прави и Хейли Бийбър, която в момента е вкъщи заедно със съпруга си Джъстин. Двамата измислят различни начини за забавление и постоянно публикуват видеа в социалните мрежи, за да споделят времето си с фенове и приятели. Наскоро те се свързаха и с Кендъл Дженър, която също е у дома, за да поговорят за социалната изолация и пандемията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Хейли сподели, че това, което я поддържа в настроение, е грижата за себе си. Затова бюти експертът д-р Барбара Стурм я покани на видео интервю, за да разкаже за своята ежедневна рутина. „През изминалата седмица отговорих на хиляди въпроси и хората ми споделяха как се грижат за кожата си. Затова исках да направя един разговор по темата“, казва тя.

23-годишният модел нямаше нищо против да сподели с феновете си какво прави, за да изглежда така добре, дори и у дома. Г-жа Бийбър призна, че никога не спи с грим. Тя успява да го свали, дори и при най-тежките ѝ вечер и след най-щурия купон. Съветва всички дами да не позволяват на умората да ги откаже от тази дейност и винаги да свалят грима си преди лягане.

„Мисля, че сънят е от огромно значение за красотата“, казва Хейли. Тя добавя, че изпитва проблеми с кожата си, когато е постоянно напът и е заета с различни ангажименти. Тогава часовете сън са много по-малко от необходимото и това рефлектира върху визията ѝ. „Усещам сухота и кожата дори започва да се напуква“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Вечерната ѝ рутина включва дълбоко измиване на лицето и след това прилагане на овлажнител. Ако види, че някъде се е появила пъпка, тя използва крем против акне, който оставя да действа през цялата нощ. „Когато имам повече време, си правя маска за лице“. 

След като стане сутрин, първото нещо, което прави, е да се изкъпе. Под душа мие и лицето си, след което веднага се маже с любимите кремове. Казва, че не изсушава напълно лицето си, за да може продуктите да проникнат по-добре в кожата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Хейли съветва феновете си да използват по-малко козметични продукти и да залагат само на тези, които щадят кожата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари