IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър към феновете: Не се подигравайте на недъзите ми

2 февруари 2020 16 30

Съпругата на Джъстин Бийбър сподели за проблемите си

Снимка: Getty

Хейли Бийбър помоли феновете да спрат с подигравките към нея. През последните дни звездата присъстваше на събитие, с което се отбеляза и пускането на новата поредица на съпруга ѝ Джъстин Бийбър в YouTube.

Документалният филм „Justin Bieber: Seasons“ съдържа 10 епизода, в които изпълнителят разказва за борбата си с наркотиците, как славата му се е отразила и кой му е помогнал да пребори депресията. Първата серия беше излъчена на 27 януари, а в нея взе участие и Хейли.

Преди това обаче двамата съпрузи бяха в центъра на парти, което беше специално организирано за новия проект на певеца. Там те щастливо позираха пред камерите и не криеха любовта си. Снимките веднага обиколиха социалните мрежи и предизвикаха вълна от позитивни коментари от феновете на двойката.

Сред тях обаче имаше и такива, които се подиграваха на Хейли за вида на малкия ѝ пръст. На някои от снимките моделът е поставил лявата си ръка върху гърдите на съпруга си, а наблюдателни почитатели забелязаха, че кутрето на г-жа Бийбър е изкривено. 

Отворени врати: В дома на Джъстин и Хейли Бийбър

Това събуди доста шеги, които явно са стигнали до съпругата на Джъстин и тя не е доволна от видяното. Хейли сподели в Инстаграм няколко снимки, на които показва пръста си и обяснява каква е причината за вида му.

Първоначално тя показа кутрето си и за да е ясно на всички за какво става дума, моделката дори го огради. „Дълго време се подигравах на себе си затова и мисля, че е време всички да научите защо пръстът ми е така изкривен и страшен“, написа Хейли.

След това звездата публикува и снимка от Уикипедия, на която подробно е обяснено какво причинява тази аномалия. Според виртуалната енциклопедия, състоянието се нарича „ектродактилия“ и е описано като „предизвикващо странна визия на ръцете и краката и може да засегне само палеца и още един пръст“. 

„В заключение, моля ви, спрете да се подигравате на малкия ми пръст“.

Това не е първата подобна реакция от член на семейство Бийбър. Само преди няколко седмици Джъстин отговори на интернет тролове, които го обвиниха за странната му визия и я свързаха с използването на наркотици.

Джъстин Бийбър: Боря се с лаймска болест

Изпълнителят обаче отхвърли тези твърдения и призна, че страда от лаймска болест, която се отразява на лицето му. Той добави, че повече яснота за здравословното си състояние ще сподели в документалната си поредица. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари