IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър: Боря се с лаймска болест

9 януари 2020 11 50

Изпълнителят сподели новината в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Джъстин Бийбър разкри, че е бил диагностициран с лаймска болест и хронична мононуклеоза. Съобщението идва, след като изпълнителят беше многократно критикуван през годините за своя външен вид. Той сподели, че много от подробностите около здравословното му състояние ще бъдат разкрити в документалния му филм, който се очаква да започне в края на януари в YouTube.

В Инстаграм Бийбър сподели, че много хора са си извадили погрешно мнение за него и са мислили, че той е зависим от наркотиците, на което се дължи и странния му вид на моменти.

„Всъщност бях диагностициран с лаймска болест и с хронична мононуклеоза, което засегна кожата ми, функцията на мозъка, енергията и цялото ми здравословно състояние“.

Изпълнителят добавя, че засега феновете ще трябва да се задоволят само с това и да изчакат поредицата му в YouTube. „Последните години бяха доста тежки, но правилното лечение ще ми помогне да се справя с тази болест, за която все още няма лек“, пише Бийбър.

Веднага щом съобщението беше публикувано в профила на Джъстин в Инстаграм, много от известните личности изразиха подкрепата си към него. „Бог е велик“, пише Chance the rapper. Аврил Лавин пък изпрати към Бийбър своята любов и го увери, че ще бъде до него през цялото време. „Продължавай да се бориш, братко“, пише Патрик Шварценегер.

Според TMZ, Хейли Бийбър твърди, че голяма роля за подобряването на Бийбър са изиграли моделите Джиджи и Бела Хадид, както и майка им Йоланда. Източници пък споделят пред E!News, че в момента изпълнителят се осланя на близките си хора, които обича и цени. 

Новината за състоянието на Джъстин идва след като през март той беше изловен от папараци със система в ръката. Тогава журналистите писаха, че това най-вероятно е някаква доза витамини, които да помогнат на изпълнителя да се възстанови по-бързо от работния процес.

Всъщност, по онова време изпълнителят е получавал медикамент за болестта си. Лекарите са му дали няколко лекарства, които са причинили и промяна във визията му. Хубавата новина е, че в момента Джъстин се чувства добре и започва да съживява кариерата си. 

Отворени врати: В дома на Джъстин и Хейли Бийбър

Освен това, той споделя, че след като приключи турнето си през 2020 година, с Хейли ще започнат да мислят и за създаването на семейство. Първият епизод на документалния филм на Джъстин Бийбър ще се излъчи на 27 януари в YouTube.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари