IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър с документален филм

2 януари 2020 11 00

Изпълнителят говори за тежките моменти в живота си

Снимка: Getty

Джъстин Бийбър започва новата година с документален филм за живота и кариерата си. На 31 декември изпълнителят сподели трейлъра към поредицата от 10 епизода, в която феновете ще могат да надникнат в личното пространство на Бийбър. Името на филма е „Justin Bieber: Seasons“.

Освен че ще могат да чуят лични истории от Бийбър, почитателите му ще видят и кадри от турнета, от сватбата му, от частния му самолет и още много други неща. В епизодите ще участват приятелите и роднините на Джъстин, сред които са съпругата му Хейли Бийбър и мениджърът му Скутър Браун.

25-годишният изпълнител ще говори откровено за дългата си почивка от музиката, която продължава близо 4 години. Той се оттегли от сцената, след като прекрати преждевременно последното си турне заради емоционални проблеми. 

„Като хора ние преминаваме през толкова много възходи и падения, толкова много добри и лоши сезони и понякога ни идва да се предадем“, казва Бийбър в клипа.

Мениджърът му Скутър Браун пък споделя, че клиентът му е израснал за последните години, в които е намерил съпругата си и е започнал да изразява себе си чрез музиката. „Никой не е израснал толкова много в историята на човечеството като Джъстин Бийбър“, допълва Браун.

През 2020 година Джъстин планира да зарадва феновете си не само с документалния си филм, но и с нов албум, както и с американско турне. То се очаква да започне през лятото. Вече е ясно и името на първия му сингъл за новото десетилетие. 

Втори дубъл! Джъстин и Хейли отново женени

„Yummy“ се очаква да бъде пуснат на 3 януари. Турнето му пък тръгва от Сиатъл на 14 май и ще приключи в Ню Джърси на 26 септември. Някои от градовете, които Бийбър ще посети са Лас Вегас, Денвър, Чикаго, Кливланд и Торонто.

„Няма търпение да се завърне. Феновете търпеливо го изчакаха и той е доволен от почивката си. С Хейли до него, той бърза да пусне новия си албум и да започне турнето си“, казват източници пред „People“. 

Първият епизод от поредицата „Justin Bieber: Seasons“ ще се излъчи на 27 януари в YouTube. 

Джъстин Бийбър с откровение към феновете

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари