IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Втори дубъл! Джъстин и Хейли отново женени

1 октомври 2019 10 30

Двамата организираха сватба с приятели и роднини

Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин-Бийбър са женени. Отново. Двамата размениха обети за втори път, но сега сватбата покриваше всички официални нормативи. Мястото беше Южна Каролина, а сред гостите се открояваха имената на Кендъл Дженър и мениджърът Скутър Браун.

Разбира се, семействата и двамата младоженци бяха сред гостите, включително и чичото на Хейли актьорът Алек Болдуин. След официалната част на церемонията, гостите и съпрузите бяха ескортирани към хотел, в който е била организирана вечеря и коктейл.

Ден преди сватбата, двойката организира и т.нар. „пробна вечеря“, на която гостите пристигнали с лодки. Според източници, близки до двойката, „всички присъстващи се наслаждаваха на местни храни, включително и морски дарове“.

Мястото на сватбата не е избрано случайно. То беше ясно още през лятото, където Джъстин е прекарал няколко дни там. „Мястото е като втори дом за него. Когато имаше нужда от време за себе си, точно този хотел беше неговото спасение“, казват източници.

Преди церемонията, Хейли се отдаде на едно последно моминско парти със своите най-близки приятелки. Цялото събитие беше организирано от Кендъл Дженър, а на снимки в социалните мрежи се вижда, че групата си прекарва повече от добре.

В последните дни, Джъстин непрекъснато споделяше стари снимки на него и Хейли. Една от тях се предполага, че е от вечерта, когато се запознават в първите мигове на слава на певеца. „Аз и съпругата ми. Началото на всичко“, пише той.

В друг пост пък, Бийбър благодари на родителите на Хейли за това, че са позволили на дъщеря си да се омъжи за „простак като мен““. 

Първата сватба между двамата беше на 13 септември миналата година на тайна церемония в Ню Йорк. Джъстин и Хейли изненадаха всички като съобщиха, че вече са съпруг и съпруга, след като са подписали пред съдия. 

Все пак те увериха, че втора сватба все пак ще има и тя вече е факт. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари