IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Фърниш с емоционален поздрав към Елтън Джон

5 април 2021 09 00

Певецът стана на 74

БГНЕС

Втори рожден ден по време на пандемия отбеляза Елтън Джон. Наскоро английският певец, пианист и композитор навърши 74 години. Но вместо да вдигне шумно парти, той го отпразнува само с любимите си хора, както и миналата година, най-вече заради социалната изолация и строгите мерки.

„Честит рожден ден на необикновения ми съпруг Елтън Джон“. Това написа Дейвид Фърниш и сподели кадър, на който звездата е с типичните за него очила.

Половинката на певеца сподели, че Елтън е решил да се издокара за рождения си ден.

„Обичам да споделям живота си с теб. Обичам да работя с теб. Обичам родителството с теб. Ти си ми единственият“, пише още Дейвид.

От своя страна сър Елтън Джон показа как разрязва тортата, която заедно с мъжа му са поръчали за празника. Тя е под формата на цифри, украсена с горски плодове.

Певецът посочи, че не му трябва нищо друго, щом е заобиколен от неговите момчета.

Само преди дни Елтън Джон обяви, че и тази година ще има годишно парти преди церемонията по награждаването с „Оскар“.

„Сега повече от всякога трябва да гарантираме, че едната пандемия няма да надвие другата и не можем да забравим 38-те милиона души, живеещи с ХИВ в световен мащаб, които се нуждаят от нашите грижи, любов и подкрепа“, сподели той в Instagram и уточни, че е избрал младата певица Дуа Липа за водеща.

„Така че се надяваме, че всички ще бъдете с нас за това специално парти преди оскарите“, казва още той за събитието, което този път ще се проведе онлайн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари