IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сюзън Сарандън: Ще се срещам само с хора, които са се ваксинирали

30 март 2021 10 50

Актрисата заяви, че не се интересува дали следващата ѝ половинка ще бъде мъж или жена

Снимка: БГНЕС

Сюзън Сарандън има определено условие за следващия човек, който иска да ѝ стане половинка в живота – да е ваксиниран срещу коронавирус.

Актрисата участва в подкаста Divorced Not Dead, където разговаря по множество теми с водещата Каролин Станбъри. Когато беше попитана какъв човек търси в момента, Сарандън отговори, че не се ограничава до половата идентичност и няма проблем да излиза с мъже и жени.

„Някой, който е ваксиниран срещу коронавирус. Не ме интересува дали е мъж или жена. Искам да кажа, че съм отворена към всички възрасти и цветове на кожата“, казва носителката на „Оскар“, като добавя, че всичко това са само детайли, които не определят ценността на човек. Сарандън споделя, че търси човек, който е забавен и иска постоянно да пътува и да прави интересни неща.

Звездата заяви, че търси човек, който не иска да започва семейство. Тя вече е майка на 35-годишната Ева Амури, която споделя с италианския режисьор Франко Амури, както и има две деца от актьора Тим Робинс – 31-годишният Джак Робинс и 28-годишния Майлс Робинс. Сарандън допълва, че иска човека до нея да е посветен на работата си и да гори в нея.

„Може да е учител или пък режисьор. Може да е успешен или не. Трябва да е човек, който вярва в себе си и не се страхува от околните. Не искам човекът до мен да се притеснява от феновете по улицата, които ще ме спират и ще искат автограф или снимка“, категорична е Сюзън. И въпреки че е готова за половинка, актрисата признава, че се наслаждава и на самотния живот, който води. Последната ѝ дълга връзка беше с режисьора Джонатан Бриклин, с когото се разделиха през 2015 година.

„Наслаждавам се на собствената си компания“, казва звездата. Допълва, че трябва да намери човек, който е уникален и е готов да премине през всяко изпитание заедно с нея. Засега такъв желаещ не се е появил, но никога не е късно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Мдааа, перфектната холивудска послушница. 2 в 1 промоция на ваксата плюс ЛГБТ. Осигури си роля в поредната боза.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар