IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Деруло и приятелката му разкриха пола на бебето си

31 март 2021 17 50

Само преди дни те обявиха, че ще стават родители за първи път

Снимка: Getty

Джейсън Деруло и приятелката му Джена Фрумс решиха да споделят с целия свят какъв е полът на бъдещото им бебе.

Само няколко дни, след като официално обявиха, че ще стават родители за първи път, двамата направиха специално видео, за да разберат заедно с феновете си дали детето им ще бъде момче или момиче. Деруло и Фрумс бяха на почивка на Бахамите, където специални фойерверки показаха, че след няколко месеца към семейството им ще се присъедини и едно малко момченце.

„Момче е. Благодаря на комплекс Баха, че ни организираха специално парти за разкриване на пола“, написа Фрумс в социалните мрежи. Джейсън Деруло се оказа истински пророк, тъй като преди дни заяви, че бебето ще е момче. Във видео, публикувано в TikTok, той сподели, че коремът на приятелката му е доста надолу и изглежда като топка, което е ясен индикатор, че вътре се намира първородният му син.

Деруло и Фрумс спазват традицията да обявяват щастливите новини със стил. Те споделиха, че ще стават родители, използвайки прекрасно видео, заснето на плажа. „Много съм развълнуван за следващата глава от живота ни“, написа изпълнителят тогава. Той доказа това и в платформата TikTok, където помоли феновете си, когато говорят за него да използват и думата „Татко“.

Миналия август звездата призна, че се е запознал с Джена във фитнес само няколко дни преди началото на пандемията. „Имахме еднакво желание да тренираме постоянно. Виждал съм я и преди в тази зала, но последния път реших да я заговоря и останалото е история“, казва Деруло пред Page Six.

Въпреки че Джейсън и Джена очакват дете, засега не се говори за брак между тях. Двойката стана изключително популярна в платформата TikTok, където двамата качват забавни видеа и показват танцовите си умения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари