IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Деруло счупи зъб заради предизвикателство

21 май 2020 10 40

TikTok не е за всеки

Снимка: БГНЕС

Социалната изолация явно не се отразява добре на част от звездите. Тъй като в САЩ все още важат препоръките да не се излиза по несъществена причина, много от известните личности се забавляват у дома с предизвикателства в социалните мрежи. Така се появиха #PillowChallenge, #IStayHomeFor, #ThsirtChallenge и много други. Приложението TikTok се превърна в любимо на повечето хора и профили там си направиха актьори и певци.

Социалната мрежа обаче не е за всеки. Това се потвърждава и от последното клипче на Джейсън Деруло, който се опитва да изпълни едно от най-старите предизвикателства в интернет – да ядеш царевица докато я въртиш с бормашина. Досега не сме виждали човек, който да не е пострадал от това и явно ще почакаме още.

„Виждали ли сте това? Винаги съм искал да го пробвам“, казва Деруло на камерата преди да започне да върти царевицата си. Всичко тръгва добре, но към края на клипа изпълнителят усеща, че нещо не е наред и спира предизвикателството. Оказва се, че звездата е успял да си счупи един от горните зъби.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

Някои от феновете веднага  побързаха да отбележат, че това не са истинските зъби на Джейсън и че видеото е просто шега. „Добре, че това са фасети, нали?“, “Това не е истина. Надявам се да не е истина“, са част от коментарите под видеото. Деруло не уточнява дали всичко това е реалност, но съветва последователите си да не правят подобно нещо у дома.

По време на карантината изпълнителят споделя всичко в социалните мрежи. Почитателите му го виждат как готви, как танцува и как прекарва времето си в изолация. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари