IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Холанд и Неда Спасова в ново звездно предизвикателство

13 април 2020 10 40

#tshirtchallenge изисква огромен баланс

Снимка: БГНЕС

Вече няколко седмици сме в положение на социална изолация и излизането навън е ограничено. Сега е много важно да бъдем #ОтговорниВкъщи, за да забавим разпространението на новия коронавирус и след време напълно да го спрем. Времето вкъщи обаче ражда и различни идеи за забавление, а някои от тях идват от известни личности.

Такъв е и случаят с новото предизвикателство в социалните мрежи. Става въпрос за #tshirtchallenge, което беше започнато от Том Холанд и се превърна в истински хит. Актьорът от „Спайдър-мен“ публикува видео, в което се опитва да облече тениската си докато се е изправил само на ръцете си.

Той беше номиниран от актьора Оли Гарднър, а Холанд предизвика колегите си Джейк Джилънхол и Райън Рейнолдс. Джейк не се поколеба да приеме и показа своите завидни фитнес умения и способността си да поддържа баланс. Той предаде щафетата към Хю Джакмън, рапъра 50 Cent и сестра си Маги Джилънхол. 

Райън Рейнолдс обаче не беше много доволен от номинацията си. Съпругът на Блейк Лайвли, който е известен със своя хумор, публикува видео, на което реагира на предизвикателството. Той заяви, че няма да се справи с това и недоумяваше как Холанд успява да се облече. 

Американската състезателка по бобслей, Лоло Джоунс, също се включи. Тя публикува видео в своя Туитър акаунт, в което тя се подготвя за обличането с чаша вино. „Първо, искам да благодаря на Джейк Джилънхол и Том Холанд, че бяха без тениски, защото не съм виждала мъж от 25 дни“, пошегува се Джоунс.

Спортистката даже вдигна леко нивото, тъй като сложи две блузи върху себе си и дори отпи още една глътка вино докато е с главата надолу. Маги Джилънхол също не остана по-назад от брат си. Тя номинира Джесика Частейн, Сара Силвърман и Алисън Роман. 

Българската следа в #tshirtchallenge идва от актрисата Неда Спасова. Тя също успя да изпълни задачата и номинира колежката си Силвия Петкова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ??????? (@nedaspasova) on

И докато предизвикателството е интересно и изкушаващо, помнете, че то е доста опасно. Не го правете, ако нямате добра физическа подготовка, защото може сериозно да се нараните. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари